Technopole Bouygues Telecom Meudon, France

The curved ascending silhouettes create a natural relief

The building complex forms a double “V”, its peaks reaching to the edge of the Meudon forest, creating a strong connection to the woodland environment. The façade is designed to face the sky in all directions. To the north, the open glass fronts allow panoramic views into the forest and, to the south, a shade-giving construction characterises the appearance of the building.

The washbasins in the restrooms have impressive high-quality GROHE Essence faucets that are durable and ergonomically operated.

Photography: Technopole Bouygues Telecom

Completion date 2009

Architects: Valode & Pistre architectes

Installed GROHE products in this project

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website and to improve the relevance of our communications with you. If you continue browsing our website, we’ll assume that you accept the use of cookies on the GROHE website. You can find detailed information about how cookies are used on the following page: Privacy